Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

διαψεύδονται οι 'κασσάνδρες" ?

διαψεύδονται οι 'κασσάνδρες" 

Το έργο της αποκατάστασης του πέτρινου γεφυριού στην είσοδο των Λαγκαδίων , ένα έργο που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ξεκίνησε εδώ και 4 μήνες με την εξαγγελία του ,  απο τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κου Γιαννακούρα Ευάγγελου , πέρσι το καλοκαίρι (2016) στις εκδηλώσεις του Διαγωνισμού Δημοτικού Τραγουδιού. 
Ξεκίνησε με πολλή δυσπιστία απο πολύ κόσμο (μέσα σε αυτούς και ο υπογράφων) καταρχήν με την μεγάλη έκπτωση απο τον ανάδοχο του έργου , στην συνέχεια μεγάλωσε η δυσπιστία με την μεγάλη καθυστέρηση του εργολάβου κατά την διάνοιξη των θεμελίων του.
Σήμερα , και μετά απο επιθεωρήσεις  (στο έργο)  του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κου Τατούλη Πέτρου καθώς και  του Αντιπεριφερειάρχη ,κου Γιαννακούρα Ευάγγελου ,το έργο προχωρά με γοργούς ρυθμούς και ήδη  βρίσκεται στα καλούπια και ""σιδέρωμα "".σε λίγες μέρες δηλαδή θα πέσουν και τα μπετά .

Είναι ένα σημαντικό Εργο για τους διερχόμενους επισκέπτες - αυτοκινητιστές, που κινούνται καθημερινά στην Εθνική οδό Τρίπολης Πύργου διότι το γεφύρι θα έχει 2 λωρίδες κυκλοφορίας και πεζοδρόμιο .





Κανέλλος Γιαννικόπουλος



  

Δεν υπάρχουν σχόλια: